{YOUR LOGO HERE Board of Directors Meeting

Meeting Agenda

10:00am

I. WELCOME & INTRODUCTIONS (5 min)

10:05am

II. ESTABLISH QUORUM (5 min)

A 50% majority is required to establish quorum.

10:10am

III. CEO REPORT (20 min)

🛎 Lisa Lee

In iacere est dicimus cur enim possit eius non quis elit credo. Voluptatem iste quae accessit nostros vacuitatem duo pullum. Rei quae igitur tum abducas haec se haec quicquid accessit mecum credo nulla contra quem enim enim quidem publicae gaudere cum.

Annual Budget.pdf

10:30am

IV. REVIEW AND APPROVAL OF MINUTES (10 min) (Decide)
Sample-Meeting-Minutes.pdf

10:40am

- V. CONFERENCE & ACTION (20 min)
 - A. Strategic Discussion (Discuss) *Donna Davies*
 - B. Item 1 (Vote Required) (Decide) *Edward Evans*
 - C. Item 2 (Vote Required) (Decide) *Donna Davies*

11:00am

VI. COMMITTEE REPORTS (45 min)

- A. Executive Committee
 - Carol Clark, Edward Evans
 - Committee Report Executive.pdf
- B. Finance Committee
 - Grace Green
 - Committee Report Finance.pdf
 - FY17 Financial Audit.pdf
 - FY18 Financial Audit.pdf
- C. Governance Committee

{YOUR LOGGO HERE Board of Directors Meeting

🔺 Mike Murphy

Committee Report - Governance.pdf

11:45am

VII. OTHER BUSINESS (10 min)

11:55am

VIII. ADJOURN (5 min)

- Carol Clark