## YOUR LOGO HERE Bimonthly Strategic Planning Committee Meeting

## Meeting Agenda

	7:00pm
I.	Call to Order (5 min)
	7:05pm
II.	Approval of previous meeting's minutes (5 min)
	7:10pm
III.	Previous Meeting follow-up (15 min)
	7:25pm
IV.	Update 1 (15 min)
	7:40pm
V.	Update 2 (15 min)
	7:55pm
VI.	New Business, Discussion Items & Votes (20 min)
	A. Item 1
	1. Vote on Item 1
	B. Item 2
	8:15pm
VII.	Adjourn (5 min)